Felles klubbtrening!

Hjem/Felles klubbtrening!

TERMINLISTE

Her finner du terminliste over aktiviteter, clinics og stevner som arrangeres i regi av WRAN-tilsluttede klubber eller andre. Har du forslag til aktiviteter som bør legges til listen? Da må du gjerne ta kontakt med oss!

Laster Arrangementer

Silverado Western Riders ønsker velkommen til felles klubbtrening på Harkerud Hestesenter søndag 2. september 2018! Vi legger opp til felles trail og ropingtrening, men det er også mulig med egentrening på en av de andre banene for de som heller ønsker det).

Kl. 10-12: Trail/Ranch trail egentrening. Vi legger opp ulike hindere og jobber med forsering av disse. / Egentrening på annen bane.

Kl. 12.00-13.30: Lunsj. Vi fyrer opp grillen så ta gjerne med noe å grille!

Kl. 13.30-15.30: Roping-trening (ute). Vi rir sammen og bistår hverandre. Det er også mulig å være med å kaste lasso fra bakken, vi har lassoer til utlån! / Egentrening på annen bane.

Pris for klubbtreningen er 150 kr. Nærmere betalingsinfo får du når du sender påmelding. Ønsker du å booke dagboks koster dette 150 kr.

Påmelding gjøres til Kamilla på iga_93@hotmail.com

VI håper å se mange nye og gamle klubbmedlemmer på denne treningen!

(Er du ikke medlem er det en gylden mulighet for å melde seg inn denne helgen! Lørdag 1. september arrangerer vi dessuten en «prøve-på-dag» i western med demonstrasjon av ulike westerngrener og mulighet for å ta med egen hest og prøve under veiledning fra noen av våre medlemmer. Mer info om dette arrangementet finner du her: https://www.facebook.com/events/238186780155463/ )

Del nyheten!

Go to Top