Loading...
KLUBBER2023-12-07T19:20:37+01:00

Medlemsskap i WRAN

Wran er en paraplyorganisasjon, som kort fortalt betyr at det er en hovedorganisasjon for andre, mindre westernklubber. Det finnes flere lokale westernklubber i Norge som er tilsluttet WRAN.

For å bli medlem i WRAN må du være medlem i en WRAN-tilsluttet klubb. Det finnes flere lokale WRAN-klubber i Norge og du kan se hvor de ligger i kartet lenger opp på siden.

WRAN er en paraplyorganisasjon designet for å støtte, promotere og videreutvikle westernsporten i Norge. WRAN bidrar med midler og personell til stevner, utarbeider konkuranseregler og utsteder konkurranselisenser. Ved å være medlem i en WRAN-tilsluttet klubb er du med på å støtte opp om dette arbeidet og samordne westernridningen i Norge.

Ingen klubb i nærheten av deg, eller har du lyst til å starte en egen klubb? Da må du bruke innmeldingsskjema for ny klubb som du også finner i skjemabanken.

Medlemskap i WRAN kan søkes av alle rideklubber som har westernridning som en del av sitt tilbud eller som etter styrets vurdering kvalifiserer til slikt medlemsskap. Klubben må minimum ha:

– 7 medlemmer

– Et styre bestående av minst 3 medlemmer (leder, sekretær og kasserer)

– Vedtekter vedtatt av klubbens årsmøte som samsvarer med WRANs virksomhet, formål og interesser.

Mer informasjon om medlemsskap i WRAN kan du også lese om i WRANs regelbok på side 4.

Det kan også være lurt å sjekke ut Norges Idrettsforbund sin klubbguide, her finnes det blant annet gode tips om drift og økonomi.

Det er mulig for de WRAN-tilsluttede klubbene å søke økonomisk støtte fra WRAN. For å søke støtte må klubbene laste ned og fylle ut skjemaet “Søknad om økonomisk støtte fra WRAN” fra skjemabanken vår.

Go to Top