Silverado Western Riders inviterer til felles klubbtrening på Harkerud Hestesetner mandag 21. mai 2018!

Har du lyst til å være med på en liten fellestrening like før det braker løs med Silverados store vårstevne, Harkerud Spring Madness? Vi kommer til å fokusere på stevneforberedelser før HSM, trening av ulike momenter i de forskjellige klassene (alt etter ønsker til de som melder seg på). Hvis det er interesse for det kan vi på slutten av treningen ri de ferdige mønstrene for “dommer.”

Treningen starter 11.30, alle hjelper til med eventuelt banebygging osv. Vi bistår hverandre, konfererer med WRANs regelbok hvis noe er uklart og går gjennom mønstre og alt annet som er lurt å tenke på før stevnestart. Rundt 13.30 tar vi lunsjpause og så tar vi en ny, liten økt etter det.

Treningen er åpen for alle, også de som ikke er medlem av klubben. Merk at det er en stor fare for at du vil bli preset til å melde deg inn.

Trine og Heidi vil være der og bistå som best de kan. Selve treningen er gratis for alle Silverado-medlemmer, og Silvearado sponser medlemmene med ridehusleie som ellers koster 100 kr. I tillegg er det 150 kr. for leie av dagboks hvis du ønsker det. Er du ikke medlem av Silverado koster det 100 kr. for treningen pluss halleie. Dette kan enklest betales til Trine på Vipps 46692858 på forhånd, eller så kan du ta med kontanter.

Spørsmål kan du skrive på veggen her eller ringe Trine på 46692858. Håper mange har mulighet til å komme! 😀

OBSOBS: Det er hyggelig om du trykker deltar på arrangementet enten du kommer med hest eller uten, men påmelding med hest gjøres på mail til Trine på info@stallgaustad.no.

Velkommen til trening! 😀