Alle klubber som ønsker å holde et WRAN-stevne, må søke WRAN om godkjennelse. Godkjennelsen gjelder kun for det stevnet man søker om å holde. Søknadsskjema for stevne finner du i skjemabanken, eller du kan laste det ned direkte her.  (Alle aktuelle dokumenter for å arrangere et WRAN-stevne finner du i WRANs skjemabank under fanen “Arrangere stevne.” Her ligger blant annet scoresheets, dommerprotokoll, skjema for stevneresultat, stevnesøknad mm.)

For C-stevner må søknaden sendes inn senest 2 måneder før stevnet skal avholdes. For rene D-stevner trengs det ikke å sendes inn søknad, men melding om stevnet skal sendes til WRAN senest 4 uker før stevnet skal avholdes.

Resultatene fra stevnet, sammen med dommerrapport skal sndes inn til WRAN senest 10 dager etter at stevnet er avholdt. Ellers kan stevnet bli gjort ugyldig som WRAN-stevne.

Husk også:

  • Sjekk dato og terminlisten. Kræsjer det med andre stevner?
  • Husk å booke dommer god tid i forveien. Liste over godkjente WRAN-dommere i 2018 finner du her.
  • Tips: Hold stevneutgifter (påmeldingsavgifter, oppstalling mm) så lave som mulig for å gjøre det enklest mulig for ryttere melde seg på i flere klasser og konkuranser i løpet av sesongen.