Loading...
Western Riders Møre & Romsdal 2018-02-26T18:09:29+01:00

Western Riders Møre & Romsdal har mange aktive medlemmer som blant annet brenner for kveggrener og roping!

Meld deg inn nå!

Western Riders Møre & Romsdal ble stiftet i 2013 av en gjeng ferske westernryttere som trente hver søndag sammen. Vi savnet en klubb vi kunne føle tilhørighet i, da det ikke fantes en westernklubb i vår del av landet.

Vi er en liten klubb på ca. 20 stykker, som jobber med å skape enda mer interesse for western. Interessen for kveggrenene ble vekket under en treningsuke hos klubbens faste trener, svenske Ronny Åman. Her fikk vi sanket og sortert Ronny sine kveg. Uken avsluttet vi med å delta i konkurranse på High Chaparall. Siden da har det vært flere treningsuker hos Ronny.

Lisbeth og Andreas Hollingsholm var også en av initiativtakerne ved Norges første ranch sorting (team sorting) konkurranse arrangert under landsbruksmessen Agrisjå sommeren 2017, sammen med Eva Berg Reitan og Johannes Neergård fra Kvistad Berg Gård på Inderøya i Trøndelag. 

Gjennom egentrening og innleide trenere har roping blitt en gren flere av klubbens medlemmer har utviklet seg i, samt prøvd seg i konkurranse under Norway Open på hamar. Vi er glade i det sosiale hesteliv og under hver samling er det alltid bålkaffe og vafler. Vårt største fokus er å ha trygge, stødige hester som kan bli med på all galskap vi måtte finne på.

Ranch trail og agility lignende øvelser er noen av aktivitetene vi gjør som er med på å fremme en trygg og stødig hest. Vi er glad i lange turer på fjellet og inviterer med alle som kan, både medlemmer og ikke medlemmer.

(Lurer du på hvor alle de lokale WRAN-klubbene finnes i landet? Trykk på bildet under for å få opp en oversikt!)

Følg Western Riders Møre & Romsdal på Facebook:

1 måned siden

Western Riders Møre og Romsdal

Årets stevner🤠 ... Les merLes mindre

Se på Facebook
·Del

Oppfordrer alle som har lyst til å være medlem hos oss om å betale kontigenten før 1. mars 👍🐴 ... Les merLes mindre

Se på Facebook
·Del

2 måneder siden

Western Riders Møre og Romsdal

Det har blitt to ledige plasser på ladies night, den 2 mars på Harkerud. Så førstemann(kvinne) til mølla, bli med på trening i ridehus, middag og sosialt sammen med en gjeng med morsomme, smågale og utrolig kule kvinnfolk!

Ta kontakt med Lindy for å melde deg på:)
... Les merLes mindre

Se på Facebook
·Del

2 måneder siden

Western Riders Møre og Romsdal

Er vi klare!? 👍🐴 ... Les merLes mindre

Se på Facebook
·Del

Lyst til å være medlem hos oss 🙂 ? Kontigenten i år: Hovedmedlem kr 400,- /konto 3910.49.23716. Vipps Western Riders Møre og Romsdal #516012. ... Les merLes mindre

Se på Facebook
·Del

Info til de som er intr. Hele innkallinga ligger på den lukkede medlemssiden. Men, om du vil komme,og ikke er medlem,er du hjertelig velkommen! ... Les merLes mindre

Se på Facebook
·Del

4 måneder siden

Western Riders Møre og Romsdal

Rodeo ACES
When jumpers and cowboys switch horses 😂
... Les merLes mindre

Se på Facebook
·Del