Loading...
Western Riders Møre & Romsdal 2018-02-26T18:09:29+01:00

Western Riders Møre & Romsdal har mange aktive medlemmer som blant annet brenner for kveggrener og roping!

Meld deg inn nå!

Western Riders Møre & Romsdal ble stiftet i 2013 av en gjeng ferske westernryttere som trente hver søndag sammen. Vi savnet en klubb vi kunne føle tilhørighet i, da det ikke fantes en westernklubb i vår del av landet.

Vi er en liten klubb på ca. 20 stykker, som jobber med å skape enda mer interesse for western. Interessen for kveggrenene ble vekket under en treningsuke hos klubbens faste trener, svenske Ronny Åman. Her fikk vi sanket og sortert Ronny sine kveg. Uken avsluttet vi med å delta i konkurranse på High Chaparall. Siden da har det vært flere treningsuker hos Ronny.

Lisbeth og Andreas Hollingsholm var også en av initiativtakerne ved Norges første ranch sorting (team sorting) konkurranse arrangert under landsbruksmessen Agrisjå sommeren 2017, sammen med Eva Berg Reitan og Johannes Neergård fra Kvistad Berg Gård på Inderøya i Trøndelag. 

Gjennom egentrening og innleide trenere har roping blitt en gren flere av klubbens medlemmer har utviklet seg i, samt prøvd seg i konkurranse under Norway Open på hamar. Vi er glade i det sosiale hesteliv og under hver samling er det alltid bålkaffe og vafler. Vårt største fokus er å ha trygge, stødige hester som kan bli med på all galskap vi måtte finne på.

Ranch trail og agility lignende øvelser er noen av aktivitetene vi gjør som er med på å fremme en trygg og stødig hest. Vi er glad i lange turer på fjellet og inviterer med alle som kan, både medlemmer og ikke medlemmer.

(Lurer du på hvor alle de lokale WRAN-klubbene finnes i landet? Trykk på bildet under for å få opp en oversikt!)

Følg Western Riders Møre & Romsdal på Facebook:

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: (#10) To use "Page Public Content Access", your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook.
Solution: See here for how to solve this error

11 måneder siden

Neste helg er det årsmøte i WRAN, det er her man har størst mulighet til å bidra til endringer og utvikling av sporten og foreningen. Det beste er å møte opp og delta, det er åpent for alle medlemmer. Og kan du ikke delta så er det mulig å komme med innspill enten på mail, pm eller i kommentarfeltet (innspill setter vi forsåvidt pris på hele året, ikke bare når det er årsmøte😉). Så hvis du har noen tanker eller ideer, ikke nøl med å si ifra!😁

m.facebook.com/story.php?story_fbid=1887982861338387&id=931330393670310&sfnsn=mo&extid=sCvcFrrfrU...
... Les merLes mindre

Se på Facebook

Flott tur norge på tvers i dag! ... Les merLes mindre

Se på Facebook

1 år siden

Western Riders Møre og Romsdal

Western Riders Møre og Romsdal ... Les merLes mindre

Se på Facebook
Se på Facebook

Nå livnar det i lundar, og både ung og gammel kjenner på litt våryrhet 😉 ... Les merLes mindre

Se på Facebook
Se på Facebook

1 år siden

Western Riders Møre og Romsdal

Western Riders Møre og Romsdal sitt forsidebilde ... Les merLes mindre

Se på Facebook

Husk årskontigenten om du vil fortsette å være medlem! Fristen er egentlig 1 mars..... 😉 Kr 400,- til konto 3910 49 23716 eller Vipps 516012 ... Les merLes mindre

Se på Facebook