Loading...
Hedmark Western Riders 2018-02-26T18:00:35+01:00
(Foto: Trine Bøhnsdalen)

Hedmark Western Riders ønsker å rekruttere flere til westernmiljøet og sørge for at alle som ønsker og delta skal få muligheten!

Meld deg inn nå!

Hedmark Western Riders ble opprinnelig startet i 1999 og har mange aktive år bak seg, men etter noen år med liten aktivitet ble det i 2017 bestemt at det skulle blåses nytt liv i klubben. Årsmøte ble holdt og nytt styre ble valgt inn. Klubbens hjemmeside ble oppdatert og det er allerede flere aktiviteter på gang.

Hedmak Western Riders (Hewr) vil arrangere treninger, clinics, turer og etter hvert stevner. Klubben ønsker å rekruttere flere til westernmiljøet og sørge for at alle som ønsker og delta skal få muligheten til det.

 

Besøk HeWR sin hjemmeside!

(Lurer du på hvor alle de lokale WRAN-klubbene finnes i landet? Trykk på bildet under for å få opp en oversikt!)

Følg Hedmark Western Riders på Facebook:

7 dager siden

Hedmark Western Riders

Helgen som kommer 7-9 august arrangeres det Clinic i Elverum med Suz. Pga frafall så er det ledige plasser. Kontakt Terje Dalflyen på PM eller ring 98698567 for info 🤠🐴
Pris medlem 1500kr. Pris ikke medlem 1800kr.
... Les merLes mindre

Se på Facebook

3 måneder siden

Hedmark Western Riders

Det er foreløbig 13stk som er påmeldt til årets første sprell og vi vil minne på påmeldings frist 14/5 altså førstkommende torsdag. Etter dette vil det IKKE være mulig og være med/etter påmelde seg grunnet innmelding til komune ifht antall tilstede, så ikke nøl med og meld deg/dere på🤠 det er fult mulig og bli med en av dagene også, evt komme uten hest den 16, og bli med som tilskuer og for det sosiale. ... Les merLes mindre

Se på Facebook

3 måneder siden

Hedmark Western Riders

Hedmark Western Riders sitt forsidebilde ... Les merLes mindre

Se på Facebook