Loading...
Hedmark Western Riders 2018-02-26T18:00:35+01:00
(Foto: Trine Bøhnsdalen)

Hedmark Western Riders ønsker å rekruttere flere til westernmiljøet og sørge for at alle som ønsker og delta skal få muligheten!

Meld deg inn nå!

Hedmark Western Riders ble opprinnelig startet i 1999 og har mange aktive år bak seg, men etter noen år med liten aktivitet ble det i 2017 bestemt at det skulle blåses nytt liv i klubben. Årsmøte ble holdt og nytt styre ble valgt inn. Klubbens hjemmeside ble oppdatert og det er allerede flere aktiviteter på gang.

Hedmak Western Riders (Hewr) vil arrangere treninger, clinics, turer og etter hvert stevner. Klubben ønsker å rekruttere flere til westernmiljøet og sørge for at alle som ønsker og delta skal få muligheten til det.

 

Besøk HeWR sin hjemmeside!

(Lurer du på hvor alle de lokale WRAN-klubbene finnes i landet? Trykk på bildet under for å få opp en oversikt!)

Følg Hedmark Western Riders på Facebook:

1 måned siden

Hedmark Western Riders

Clinic med Marianne Østby-Deglum siste helgen i Mars.

Mer informasjon om hvor og pris kommer men hold av helgen🙌🏼🐴🤩
... Les merLes mindre

Se på Facebook

2 måneder siden

Hedmark Western Riders

❗Verv i WRAN❗

Om ikke lenge er det årsmøte i WRAN, og som alltid er det mulig å stille til valg. Det som kreves er et medlemskap i en av våre klubber. Det er fint med tidligere erfaring, men det er absolutt ikke et krav! Det aller viktigste er engasjement og stå på vilje. For akkurat som all annen sport er vi avhengig av ildsjeler for å skape vekst og utvikling i sporten vår.

Som medlem i WRANs styre får du mulighet til å jobbe med alt fra regelbok, arrangementer, rekruttering, high point og sosiale medier. Så hvis du har lyst til å gjøre en forskjell i sporten så er dette den beste muligheten, og vi håper mange har lyst til å prøve seg. I år er både lederverv og flere verv som styremedlem på valg.

Meld ifra til styret i din klubb hvis du er interessert, sa tar valgkomiteen kontakt.
... Les merLes mindre

Se på Facebook