Loading...
Hedmark Western Riders 2018-02-26T18:00:35+01:00
(Foto: Trine Bøhnsdalen)

Hedmark Western Riders ønsker å rekruttere flere til westernmiljøet og sørge for at alle som ønsker og delta skal få muligheten!

Meld deg inn nå!

Hedmark Western Riders ble opprinnelig startet i 1999 og har mange aktive år bak seg, men etter noen år med liten aktivitet ble det i 2017 bestemt at det skulle blåses nytt liv i klubben. Årsmøte ble holdt og nytt styre ble valgt inn. Klubbens hjemmeside ble oppdatert og det er allerede flere aktiviteter på gang.

Hedmak Western Riders (Hewr) vil arrangere treninger, clinics, turer og etter hvert stevner. Klubben ønsker å rekruttere flere til westernmiljøet og sørge for at alle som ønsker og delta skal få muligheten til det.

 

Besøk HeWR sin hjemmeside!

(Lurer du på hvor alle de lokale WRAN-klubbene finnes i landet? Trykk på bildet under for å få opp en oversikt!)

Følg Hedmark Western Riders på Facebook:

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: (#10) To use "Page Public Content Access", your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook.
Solution: See here for how to solve this error

10 måneder siden

Hedmark Western Riders

Hedmark Western Riders sitt forsidebilde ... Les merLes mindre

Se på Facebook

10 måneder siden

Hedmark Western Riders

Tur i Brumunddal

I helgen ble det arrangert en ridetur i Brumunddal, hvor de skulle ta turen innover Ringsakerfjellet. Syv ekvipasjer tok turen innover. Turen gikk på ca 4 timer, med en god lunsj pause midt i. Camp plassen som ble brukt er ett samlingssted for innsamling av kveg på våren/høsten. Disse ble brukt som paddocker til hestene. Alt av utstyr ble kjørt opp av en som ikke ville ri, men som ville være med for det sosiale. Noe som var utrolig snilt og hyggelig! Etter mange timer i salen, og ferdig oppsatt camp var det noen som valgte å ta å kjøle seg ned i elven! Sporty gjort, med tanke på att fjellvannet ikke var av det varmeste! Dagene har vært fylt med knall blå himmel og sol!
Kvelden kom snikende på, med fyr i bålet og mette mager, ble musikken tatt frem og stjernehimmelen åpnet seg. Med godt humør, flotte mennesker og dyr kan man ikke si noe annet enn at denne turen var meget vellykket!
... Les merLes mindre

Se på Facebook

11 måneder siden

Hedmark Western Riders

Helgen som kommer 7-9 august arrangeres det Clinic i Elverum med Suz. Pga frafall så er det ledige plasser. Kontakt Terje Dalflyen på PM eller ring 98698567 for info 🤠🐴
Pris medlem 1500kr. Pris ikke medlem 1800kr.
... Les merLes mindre

Se på Facebook