Hurra!

Endelig er dagen kommet og vi kan vise frem den splitter nye hjemmsiden til WRAN! Her finner du alt info du trenger å vite om westernridning, WRAN og klubbene under WRAN. Vi har samlet sammen og oppdatert all informasjon og håper du finner siden fresh og brukervennlig. Det er Trine Bøhnsdalen fra Bøhnsdalen Hest & Media som har laget siden for WRAN. Videre fremover er det WRANs webansvarlig, Annette Andreassen, som vil drifte siden.

Finner du feil, linker som ikke virker eller noe som eer vanskelig å finne, eller har du andre tilbakemeldinger på siden, så send det gjerne til oss på mail sånn at vi kan få fikset det!

Litt usikker på hvordan du skal finne frem på siden? Her kommer en kjapp oversikt:

FORSIDEN finner du linker og snarveier til de mest aktuelle sidene, slik som terminliste, klubbsider, skjemabank mm.

WRAN – Under denne menyknappen finner du alle sider som har med forbundet å gjøre, slik som skjemabank, styresiden, referat fra årsmøter, forbundets vedtekter, aktuelle linker innenfor western og etterhvert WRANs regelbok i PDF.

KLUBBER – Her finner du informasjon om medlemsskap i WRAN og dersom du ønsker å starte din egen WRAN-klubb. Du finner også informasjon om alle klubbene som finnes under WRAN, oversikt over hvor i landet de holder til og kontaktinformasjon til dem. Du finner også en side med medlemsprofiler av noen av medlemmene fra de ulike klubbene. Her legges det stadig til nye profiler. Vet du om noen som bør profileres? Send oss tips!

WESTERN – Her finner du vanlige spørsmål og svar om westernridning og en oversikt over de vanligste grenene innenfor western. Send gjerne link til denne siden hvis du vet om noen som er interessert i western og vil lese litt mer!

STEVNE – Her har vi samlet all info vedrørende det å starte på WRAN-stevne, eller arrangere et WRAN-stevne. Du finner informasjon om hva du må huske på før stevnestart, under stevnestart, dersom du skal på stevne (eller trening) med hesten i utlandet, stevnereglement, resultatlister og informasjon om Norgescup og Highpoint.

NYHETER – Her vil vi legge ut siste nytt fra WRAN og annen aktuell informasjon.

KONTAKT – Kontakt oss gjerne dersom du har forslag og ideer til forbedring av siden eller andre ting, ønsker å være med å bidra i WRAN, starte klubb, arrangere stevne. ønsker informasjon, vil samarbeide med oss i WRAN eller andre ting. Vi kan nåes på mail eller ved å bruke kontaktskjemaet på denne siden.

Med dette erklærer vi dermed WRANs nye hjemmeside for åpnet og vi håper du finner den nye siden fresh og oversiktlig. Og ikke nøl med å kontakte oss dersom det skulle være noe!