(Foto: Trine Bøhnsdalen)

WRANs styre

WRANs styre består av en gruppe frivillige mennesker som ønsker å jobbe for å promotere westernsporten i Norge. Her kan du lese mer om hvem de er og hvordan du kontakter dem.

Alle generelle henvendelser til WRAN kan gjøres ved å sende en mail til postmaster@wran.no eller bruke skjemaet på siden KONTAKT.

PRESIDENT
PRESIDENTAnnette Andreassen
Annette har vært med i WRANs styre siden 2016, og ble valgt som leder i 2020. Annette representerer Follo Western Riders, og har som mål å satse innen reining og ranch klasser.
VISEPRESIDENT
VISEPRESIDENTChristina Landewall
Visepresident Christina har sittet flere år i WRAN-styret, er en av to godkjente WRAN-dommere. Christina er også leder i Follo Western Riders.
SEKRETÆR
SEKRETÆRMarianne Seland
Marianne har vært med i WRANs styre i flere år, og er også i styret i Versatile Western Riders. Hun er også godkjent ring steward.
KASSERER
KASSERERCecilie Brobak
Cecilie representerer Wild North Ropers og har nå tatt på seg jobben som kasserer i WRAN.
STYREMEDLEM
STYREMEDLEMMaria Vilster
Maria Vilster representerer Silverado Western Riders, og hun er ansvarlig for WRANs hjemmeside. Maria satser på barrel racing og er aktiv på sosiale medier hvor hun gir folk et innblikk i westernmiljøet.
STYREMEDLEM
STYREMEDLEMLevi Veidemo
Levi Veidemo reprsenterer Wild North Ropers og er en aktiv roper. Han tok andreplassen i Norgesmesterskapet i roping i 2020, men Levi er ikke fremmed for å ri andre grener, og han tok seieren i Norgesmesterskapet i barrel race 2020!
STYREMEDLEM
STYREMEDLEMJannike Fundingsland
Jannike representerer Rogaland Westernklubb og er en aktiv roper. Hun vant Norgesmesterskapet i 2019 og har mange gode resultater fra både Norge og Sverige.
STYREMEDLEM
STYREMEDLEM
VARA
VARAKathinka Christensen Sandevold
Kathinka er styremedlem i Silverado Western Riders, og har også erfaring fra styret i HeWR. Hun er også aktiv på konkurransebanen.
VARA
VARASimone Hornsletten
Simone er leder i Hedmark Western Riders, og er selv aktiv på konkurransebanen.
KVEGKOMITEEN
KVEGKOMITEENInformasjon og fremming av kveggrener
Kvegkomiteen skal jobbe for å fremme kveggrener og informere/hjelpe de som har spørsmål rundt bruk av kveg i trening og konkurranse. De har utarbeidet treningsbevis for kveg, og har ansvar for å utstede kveglisens. (Alle kvegdokumenter finner du i skjemabanken). Kvegkomiteen består av: Christina Landewall og John-Anders Johnsrud.
VALGKOMITÈ
VALGKOMITÈ
VALGKOMITÈ
VALGKOMITÈ
VALGKOMITÈ
VALGKOMITÈ