Unghest-workshop!

Hjem/Unghest-workshop!

TERMINLISTE

Her finner du terminliste over aktiviteter, clinics og stevner som arrangeres i regi av WRAN-tilsluttede klubber eller andre. Har du forslag til aktiviteter som bør legges til listen? Da må du gjerne ta kontakt med oss!

Laster Arrangementer

Ta med deg unghesten din (uansett alder) og bli med på en lærerik og spennende workshop her på Stall Gaustad – Allsidig utvikling av hest og rytter søndag 9. september!

Vi jobber med hver enkelt hest individuelt og fokus skal være på innlæring gjennom korte økter, masse ros og moro for både unghest og eier!

Vi jobber med ulike ting som hver enkelt unghest trenger, enten det dreier seg om tilvenning til sal og utstyr, innlæring av signaler eller andre ting, hverdagshåndtering, bakkearbeid, «skremmelt»-trening (tilvenning til skumle ting og situasjoner), annen miljøtrening, stå bundet-trening, laste på henger, desensitivisering, ryttertilvenning, begynnende ridning osv. Vi har også mange spennende Ranch Trail hindere vi kan jobbe med.

Dette er en veldig fin mulighet for dere som har unghester og har lyst til å begynne å ta dem med ut på ting – alt vi gjør skal være med på å bygge selvtillit og gi gode erfaringer, og ikke minst bygge enda bedre bånd mellom deg og unghesten!

Trine har lang erfaring med å jobbe med unghester og sammen med eier legger vi opp en individuell plan for hver enkelt ekvipasje.
Fokus vil være på flere og korte økter, hyppige pauser ogat treningen skal være morsom og lystbetont for unghesten.

Vi ser an hva hver unghest trenger og bygger videre fra der dere er i utdannelsen og hvordan dere ønsker å jobbe videre. Det er også veldig lærerikt å følge med på hverandre.

Unghest-workshopen varer fra 10.00 til 15.30, med pause ca. mellom kl. 12.30 og 13.30. Vi fyrer opp grillen så ta gjerne med noe å grille.

Pris for workshopen er 700 kr. Workshopen forhåndinnbetales på konto: 1286.50.13963 eller kontant på workshopdagen (vi har dessverre ikke Vipps). Merk at påmeldingen er bindendee og må betales uansett årsak for avmelding, med mindre vi har venteliste og noen som kan overta plassen din. Pris for tilskuere er 50 kr. for hele dagen. Betales kontant. Hvis du bare kommer innom for å titte fem minutter eller si hei eller spise lunsj med oss så koster det selvsagt ingenting. 🙂

Dagpaddocker er tilgjengelige for kr. 100 og finnes oppe ved baneområdet (uten strøm). Paddocker må møkkes etter bruk.

Veibeskrivelse finner du nederst på denne siden:
http://stallgaustad.no/

Det er begrenset med plasser på denne workshopen, så her er det førstemann til mølla! Trykk gjerne deltar på dette arrangementet, men husk at påmelding med hest skal gjøres på mail til Trine på info@stallgaustad.no. Har du spørsmål kan du kontakte Trine på telefon 46692858 eller e-post.

Vel møtt til en lærerik og morsom workshop for både to- og firbeinte! 😀

Del nyheten!

Go to Top