(Stall Gaustad): Workshop i praktisk horsemanship/bruksridning!

Hjem/(Stall Gaustad): Workshop i praktisk horsemanship/bruksridning!

TERMINLISTE

Her finner du terminliste over aktiviteter, clinics og stevner som arrangeres i regi av WRAN-tilsluttede klubber eller andre. Har du forslag til aktiviteter som bør legges til listen? Da må du gjerne ta kontakt med oss!

Laster Arrangementer

Bli med på en helt ny og annerledes workshop her på Stall Gaustad søndag 13. mai 2018!

– Hva i alle dager mener vi med praktisk horsemanship/bruksridning?

Det var ikke så lett å komme på noe mer beskrivende. Det vi skal jobbe med denne dagen er hvordan man får en lydhør, trygg og rolig hest også utenfor ridebanens trygge vegger. Vi skal rett og slett ta med oss prinsipper og verktøy vi gjør inne på ridebanen og ri ut på gården, skogen, stier, jorder mm. hvor vi jobber med ulike ting og utfordringer vi måtte ha!

Vi begynner inne på ridebanen med litt prat om dagen, samt sjekk av kommunikasjon og kontroll. Vi snakker om og forklarer hva som er viktig i en god brukshest og så tester vi dette litt inne på ridebanen først.

Så rir vi ut i samlet flokk og jobber med praktiske hindringer i skogen! Vi tar med oss lærdommen, teknikkene og oppgavene fra ridebanen og jobber med faktiske og praktiske utfordringer i skogen. Vi har et fint område like i nærheten av stallen hvor vi kommer til å jobbe. Det vi vil fokusere på vil selvfølgelig være avhengig av hva hver enkelt deltaker trenger og ønsker, men her er noen pekepinn og forslag:

For mer info sjekk ut arrangmentssiden på Facebook!

Del nyheten!

Go to Top