(Stall Gaustad): Unghest-workshop!

Hjem/(Stall Gaustad): Unghest-workshop!

TERMINLISTE

Her finner du terminliste over aktiviteter, clinics og stevner som arrangeres i regi av WRAN-tilsluttede klubber eller andre. Har du forslag til aktiviteter som bør legges til listen? Da må du gjerne ta kontakt med oss!

Laster Arrangementer

Ta med deg unghesten din (uansett alder) og bli med på en lærerik og spennende workshop her på Stall Gaustad – Allsidig utvikling av hest og rytter! Vi jobber med hver enkelt hest individuelt og fokus skal være på innlæring gjennom korte økter, masse ros og moro for både hest og eier!

Vi jobber med ulike ting som hver enkelt unghest trenger, enten det dreier seg om tilvenning til sal og utstyr, innlæring av signaler eller andre ting, bakkearbeid, «skremmelt»-trening (tilvenning til skumle ting og situasjoner), annen miljøtrening, stå bundet-trening, laste på henger, desensitivisering, ryttertilvenning, begynnende ridning osv. Vi har også mange spennende Ranch Trail hindere vi kan jobbe med.

Dette er en unik mulighet for dere som har unghester og har lyst til å begynne å ta dem med ut på ting – alt vi gjør skal være med på å bygge selvtillit og gi gode erfaringer, og ikke minst bygge enda bedre bånd mellom deg og unghesten!

Mer informasjon finner du på arragementets Facebookside!

Del nyheten!

Go to Top