Prøve-på-dag i westernridning.

Hjem/Prøve-på-dag i westernridning.

TERMINLISTE

Her finner du terminliste over aktiviteter, clinics og stevner som arrangeres i regi av WRAN-tilsluttede klubber eller andre. Har du forslag til aktiviteter som bør legges til listen? Da må du gjerne ta kontakt med oss!

Laster Arrangementer

Silverado Western Riders inviteter til «prøve-på-dag» i westernridning på Harkerud Hestesenter lørdag 1. september 2018!

Det vil bli demonstrert og snakket om ulike grener innenfor western, westernridning generelt, mulighet for å kaste lasso og fremvisning/forklaring av ulike typer westernutstyr mm. Det blir også mulig å komme med egen hest for å være med og prøve deg i blant annet trail og barrel racing under veiledning fra noen av våre medlemmer.

Det vil også være mulighet for å melde seg inn i klubben til en hyggelig pris, bestille klubbtøy for de som ønsker det og treffe flere av våre engasjerte medlemmer for en hyggelig westernprat!

Deltakelsen er gratis for alle som vil være med. Ønsker du boksplass for din hest koster dette 150 kr. og betales på stedet, obs, begrensede antall boksplasser.

Det blir også en klubbtrening lørdag 2. septemberr. Se eget arrangement: https://www.facebook.com/events/1095950623904762/

Påmelding med hest gjøres til Kamilla på iga_93@hotmail.com. Skriv om du ønsker boksplass og gjerne litt om deg og hesten og dersom du har en eller spesiell gren innen western du kunne tenke deg å lære mer om.

Vi håper å se deg der!

Del nyheten!

Go to Top