Loading...
Medlemsprofiler 2022-03-14T21:09:18+01:00
(Foto: Benedikte Bull Ånetsen)

WRANs medlemsprofiler er laget fra 2017. Informasjon på noen av profilene kan derfor være utdatert. Ønsker du din profil slettet eller endret? Ta kontakt med oss så ordner vi det.

Stine Sætaberget

Silverado Western Riders

Stine Sætaberget og dølahesten Klokkerud Prinsen er relativt ferske innen western, men trives veldig godt med det. De har deltatt på ett westernstevne allerede. Ellers brukes Klokkerud Prinsen både til tur og kjøring.

Les mer om Stine

Kristina Tijanic

Rogaland Westernklubb

Kristina Tijanic 14 år og synes reining er veldig spennende. Men målet er å begynne å konkurrere i allround-klassene. Hun har reininghesten Sixpack på fôr, synes western er veldig spennende og håper miljøet fortsetter å vokse!

Les mer om Kristina

Niclas Bratholm Sjølie

Follo Western Riders

Niclas Bratholm Sjølie 16 år gammel og rir en paint som heter What A Supreme Gaia og begynte med western for noen år siden. Han brenner for reining, men synes allround-klassene også er spennende!

Les mer om Niclas

Jannicke Fundingsland

Rogaland Westernklubb

Jannike liker fart og spenning og rir aktivt både barrel race og roping. Hun har vunnet NM i roping 2 ganger (2014 & 2019) og fått 2 saler med seg hjem.

Les mer om Jannicke

Line Hilt Jørgensen

Silverado Western Riders

Line Hilt Jørgensen og painthoppa Perfect er et velkjent syn på mange WRAN-stevner. Line konkurrerer blant annet i Trail, Ranch Trail og Extreme Cowboy Race.

Les mer om Line

Simone Hornsletten

Hedmark Western Riders

19 år gamle Simone har stort sett drevet med western på hobbybasis, men er nå klar for å gjør sin debut i reining med quarterhoppa Abby!

Les mer om Simone

Kristine Molina Kjærstad

Silverado Western Riders

Denne tøffe dama kler rødt og har blant annet regjert på toppen i barrel racing i Norge de siste årene, med sin quarterhoppe Lemos Cee Me Runnin’

Les mer om Kristine

Aurora Brustad

Follo Western Riders

Du har kanskje sett Aurora på WRAN-stevner med shetlandsponnien Sofus, men denne unge jenta har også deltatt på blant annet Youth World Cup.

Les mer om Auroa

Tina Selland

Silverado Western Riders

Tina er presidenten i Silverado Western Riders, brenner for roping og har vært en ildsjel i westernmiljøet de siste årene. Hun eier quarterhesten Jackson Joe Hancock.

Les mer om Tina

Tommy Molina

Silverado Western Riders

Tommy er ropingrytter og hovslager. I 2017 ble han første nordmann til å vinne ropingkonkurransen Last Man Standing på High Chaparall i Sverige.

Les mer om Tommy

Marianne Seland

Versatile Western Riders

Marianne konkurrerer i blant annet trail, horsemanship og pleasure. I tillegg er hun med i styret både i Versatile Western Riders og i WRAN.

Les mer om Marianne

Ove Hansen

Silverado Western Riders

Oves store lidenskap er cutting og han brenner for rekruttering til westernmiljøet.

Les mer om Ove

Linn Christensen

Hadeland Western Riders

Westernridning, country musikk og livet rundt cowboys/cowgirls har alltid fascinert Linn, som eier hestene Amigo og Paint Ball.

Les mer om Linn

Heidi Kragstad

Silverado Western Riders

Heidi har konkurrert mye i trail og pleasure med sin tidligere araberhest, Poirot. Nå er hun igjen å se på konkurransebanen med unghesten sin, Limited Edition.

Les mer om Heidi

Cathrin Sandnes

Silverado Western Riders

Cathrin Sandnes brenner for reiningsporten. Hun har de siste tre årene blant annet kvalifisert seg til World Championship med quartrhesten Rietta Bray.

Les mer om Cathrin

Andreas Aarud Melby

Hedmark Western Riders

Andreas har drevet med hest store deler av livet, men westernridning fattet han først interesse for da han møtte painten Super Sonic.

Les mer om Andreas