Loading...
Medlem2018-02-22T10:54:32+01:00
(Foto: Benedikte Bull Ånetsen)

Alt om medlemsskap i WRAN

Wran er en paraplyorganisasjon, som kort fortalt betyr at det er en hovedorganisasjon for andre, mindre westernklubber.

For å bli medlem i WRAN må du være medlem i en WRAN-tilsluttet klubb. Det finnes åtte WRAN-klubber i Norge og du kan se hvor de ligger lenger ned på siden. Du finner også info om hver klubb under hovedmenyknappen KLUBBER.

WRAN er en paraplyorganisasjon designet for å støtte, promotere og videreutvikle westernsporten i Norge. WRAN bidrar med midler og personell til stevner, utarbeider konkuranseregler og utsteder konkurranselisenser. Ved å være medlem i en WRAN-tilsluttet klubb er du med på å støtte opp om dette arbeidet og samordne westernridningen i Norge.

Det finnes åtte lokale westernklubber i Norge som er tilsluttet WRAN. Disse er:

På bildet nedenfor ser du en oversikt over hvor i landet de har base. Merk at alle mange av klubbene også har medlemmer fra andre deler av landet. Hver klubb har også egen side her på WRAN.no der du kan lese mer om klubben og finne videre linker til klubbens hjemmeside, Facebookside og kontaktinfo for innmelding. Klubbsidene finner du under hovedmenyknappen KLUBBER.

(Klikk på bildet for større versjon)

Ingen klubb i nærheten av deg, eller har du lyst til å starte en egen klubb? Da må du bruke innmeldingsskjema for ny klubb som du finner i skjemabanken under knappen ANNET.

Medlemskal i WRAN kan søkes av alle rideklubber som har westernridning som en del av sitt tilbud eller som etter styrets vurdering kvalifiserer til slikt medlemsskap. Klubben må minimum ha:

– 7 medlemmer

– Et styre bestående av minst 3 medlemmer (leder, sekretær og kasserer)

– Vedtekter vedtatt av klubbens årsmøte som samsvarer med WRANs virksomhet, formål og interesser.

Mer informasjon om medlemsskap i WRAN kan du også lese om i WRANs regelbok på side 4.

Det kan også være lurt å sjekke ut Norges Idrettsforbund sin klubbguide, her finnes det blant annet gode tips om drift og økonomi.

Det er mulig for de WRAN-tilsluttede klubbene å søke støtte fra WRAN. Maks. sum å søke støtte om er 2000 kr. For å søke støtte fra WRAN skal klubben laste ned og sende inn dette skjemaet: SØKNAD OM BIDRAG FRA WRAN. Skjemaet skal fylles ut og sendes til WRAN på mail.

Go to Top